Welkom bij Simons en Boom het drieman/vrouwschap Jeroen van den Boom, Cas Simons en Elien van Swieten. Al bijna 20 jaar zijn we ontwerpers, als schoenmakers die zich bij de leest houden. Onze ontwerpstijl is simpel, eerlijk en kernachtig. Bij een van ons hangt een kaartje met ‘Keep It Simple & Sweet’ als mantra naast de computer in ons gebouw aan de Arnhemse Statenlaan. Want daar geloven we in: het eenvoudigste ontwerp is het beste ontwerp. Als een ui pellen we daarom de vraag af tot we bij de kern komen.


Sterke ontwerpen die werken

Wanneer we de kern van je vraag helder hebben, gaat het steeds om het doel, om wat je wilt bereiken bij welke doelgroep. Wij helpen je positionering duidelijk te krijgen en de juiste middelen te kiezen. En gezien we een zeer breed palet bestrijken – van huisstijl tot website en van infographics tot magazines – komt dat laatste altijd goed. Het resultaat: een sterk ontwerp dat werkt. Daarbij vinden wij een goede relatie essentieel. Ontwerpwerk is mensenwerk, vinden wij. Want als er chemie is, kunnen wij doen waar wij goed in zijn: sterke ontwerpen maken die jouw organisatie vooruit helpen. Klanten


Waarden

  • Simons en Boom is geen ‘u vraagt, wij draaien’ bureau. Wij zijn partners en denken vanaf de start van elke opdracht mee, om zo tot het beste resultaat te komen. Op die manier kunnen klanten het best gebruik maken van onze ervaring.

  • “Jullie begrijpen ons” – horen we vaak. Dat is omdat we écht luisteren, ons verdiepen en tot oplossingen komen die aansluiten bij de vraag achter de vraag.

  • Met respect en subtiliteit zeggen we wel waar het op staat. Daar heb je uiteindelijk het meeste aan. Het resultaat komt eerst.

  • Net als onze ontwerpstijl draait onze communicatiestijl om eenvoud. We houden het graag simpel. Maken processen eenvoudig, met simpele stappenplannen en een duidelijk plan de campagne.


Stek

Ontwerp laten maken?

Neem contact op