Warmtebedrijf Amersfoort
Een huisstijl voor een happy planet

Services: Huisstijl, Logo, Webdesign, Infographics

Warmtebedrijf Amersfoort
Warmtebedrijf Amersfoort is een jonge onderneming en heeft als missie om Amersfoort naar een CO2-neutrale toekomst te helpen. Dat doen ze door het aanleggen van een warmtenet.

De vraag
Hoe kunnen we vele partijen overtuigen van onze missie? Hoe zorgen we ervoor dat we professioneel overkomen en helder communiceren?

Onze oplossing
Om een dergelijke missie voor elkaar te krijgen moet je ervoor zorgen dat men je serieus neemt. Overheden, belanghebbenden, geïnteresseerden: allemaal moeten ze mee kunnen gaan in je verhaal en er enthousiast over raken. De strategie bestond daarom uit twee pijlers: uitstraling en informeren. In de uitstraling hebben we Warmtebedrijf Amersfoort neergezet als een serieuze partij. Dus geen huisstijl met 'een groen gevoel', maar een huisstijl met de uitstraling en geloofwaardigheid van een nutsbedrijf. Een reeks infographics zorgde voor een perfecte ondersteuning tijdens presentaties en besprekingen, en hielp zo mee om verschillende partijen te overtuigen. In de huisstijl spelen warme en koude kleuren en het maken van verbindingen de hoofdrol.

Resultaat
Het resultaat mag er zijn! Warmtebedrijf Amersfoort heeft van de gemeente Amersfoort de vergunning gekregen om haar warmtenet aan te leggen en er zijn al veel geïnteresseerden. De huisstijl heeft ervoor gezorgd dat Warmtebedrijf Amersfoort helder, zelfverzekerd en overtuigend kan communiceren.

Lees meer over dit projectLees minder over dit project
Logo Warmtebedrijf Amersfoort
Logo Warmtebedrijf Amersfoort
Visitekaartje Warmtebedrijf Amersfoort
Brochure Warmtebedrijf Amersfoort
Infographic Warmtebedrijf AMersfoort
Folder Warmtebedrijf Amersfoort
Infographic Warmtebedrijf Amersfoort
Logopatroon Warmtebedrijf Amersfoort

Wil je jouw plannen met ons bespreken?
Bel (026) 20 20 210 of mail: info@simonsenboom.nl