Hallo!

Simons en Boom is een ontwerpbureau. We helpen een breed scala aan opdrachtgevers hun verhaal helder te communiceren in een drukke wereld. Zowel offline als online. We besteden veel aandacht aan het proces en de samenwerking met onze opdrachtgevers, want samen worden de beste resultaten geboekt.

We beginnen altijd met een frisse blik en een simpele ‘Waarom?’. Samen met jou, de opdrachtgever, bepalen we zo wat écht belangrijk is aan je verhaal en wat je positie en doel is. Daarbij proberen we ons ook altijd te verplaatsen in de behoeftes en verwachtingen van jouw klanten. Met dat als uitgangspunt komen we tot onderscheidende en effectieve ontwerpen en communicatiemiddelen.

Wil je kennis maken? Je plannen met ons bespreken? Bel (026) 20 20 210 of mail voor een afspraak.

contact »

Wat we doen
 • Visie en advies
  Heb je genoeg afstand voor een heldere blik op bijv. je huisstijl of website? Wij nemen graag de rol op ons van onafhankelijk klankbord of betrokken sparringpartner en geven je een frisse blik en bruikbaar advies. Wil je met ons brainstormen? Neem dan contact op.
 • Conceptontwikkeling
  Zonder goed idee geen goed resultaat. We vertalen ons creatief denken naar concrete vorm- en communicatie- plannen. We doen dit voor onze klanten en ook voor onze eigen projecten.
 • Huisstijlen
  Een goede huisstijl is het gezicht van je organisatie en maakt je onderscheidend in de wereld waarin je je begeeft. We bepalen samen de identiteit van je organisatie en vertalen dit naar een huisstijl die je verhaal ondersteunt en communiceert.
 • Websites
  Wij zijn goed in het helder structureren van informatie en in het toegankelijk vormgeven van je verhaal. Wat bij online communicatie van groot belang is; de 'gebruikerservaring' van je bezoeker (klant) staat immers centraal. Voor de beste resultaten werken we samen met de beste developers.
 • Campagnes
  We maken opvallende campagnes gebaseerd op de doelstellingen en doelgroep van jouw project. In een goede campagne vullen verschillende uitingen elkaar op verschillende plekken aan, zoals bijv. een poster, website, folder, en AdWord banners.
 • Infographics
  Infographics zijn informatieve illustraties; een afbeelding, of animatie, die complexe informatie of processen uitbeeldt en verklaart. Infographics kunnen op zichzelf communiceren maar kunnen ook ondersteunend zijn als ‘praatplaat’.

Netwerkpartners

We werken samen met professionals die ons begrijpen en ons
perfect aanvullen om zo te komen tot middelen die werken.

 

Joost van der Steen (webdeveloper)

Masha Bakker (fotografie)

Abeke Schreur (tekst en communicatie)

Jelmer den Adel (animatie)

Opdrachtgevers