Elsien Gringhuis Lookbook 03 | Chapter 01

Studio Elsien Gringhuis is een high-end, duurzaam modelabel met een focus op de essentie van kleding. Tijdloos, schoon, chic en minimalistisch met innovatieve details. Hoogwaardige producten geïnspireerd op de natuur, landschappen en architectuur. Forward Fashion dus. Wij verzorgen voor Elsien de lookbooks. Zo ook editie 03 | Chapter 01.

ArtEZ finals weer van start in herkenbare campagnestijl

In mei, juni en juli presenteren de studenten van ArtEZ University of the Arts weer hun eindexamenwerk. De steden Arnhem, Enschede en Zwolle worden in die maanden zichtbaar versierd door de inmiddels herkenbare finalscampagne.

Vastgoedmarkt in beeld gebracht in NVM jaarverslag

NVM brengt ieder jaar de vastgoedmarkt in beeld in hun jaarverslag. Verdeeld over de thema’s Wonen, Business en Agrarisch-Landelijk hebben we de data van 2017 omgezet in infographics. Zo is een helder beeld ontstaan van de trends en ontwikkelingen op de vastgoedmarkt.

Gezicht geven

We zijn druk aan het werk. O.a. met een nieuwe huisstijl voor een energieke klant. Binnenkort meer!

Pages

Magazine als pamflet voor Regio Arnhem Nijmegen

Regio Arnhem Nijmegen had behoefte aan een pamflet waarin zij haar ambitie van de regio kenbaar kon maken. Wij opperden dat een magazine het juiste middel was. Door inwoners, ondernemers en bestuurders zelf aan het woord te laten spreekt dit magazine voor zich. Wij zetten de juiste mensen bij elkaar (tekstschrijver, fotograaf) en gaven het magazine vorm.

Nieuwe animatie over digitaal patiëntgegevens uitwisselen

Bij goede oncologische zorg moet de juiste patiëntinformatie meteen beschikbaar zijn voor zorgverleners. Hoe kunnen die digitale gegevens snel en veilig worden uitgewisseld? Wij maakten voor Regionale Oncologienetwerken een animatie waarin dit wordt uitgelegd. I.s.m. Studio Halfvol.

Passende huisstijl voor verbouwing Rijnstate

Rijnstate bouwt voor de beste zorg. Met deze slogan maakten wij een passende huisstijl voor tijdens de bouwperiode van dit ziekenhuis in Arnhem.

2018 het jaar van de hond

Onze klanten en vrienden kregen van ons een koker met daarin een paraplu voor 2018.

Pages