Vastgoedmarkt in beeld gebracht in NVM jaarverslag

NVM brengt ieder jaar de vastgoedmarkt in beeld in hun jaarverslag. Verdeeld over de thema’s Wonen, Business en Agrarisch-Landelijk hebben we de data van 2017 omgezet in infographics. Zo is een helder beeld ontstaan van de trends en ontwikkelingen op de vastgoedmarkt.

Gezicht geven

We zijn druk aan het werk. O.a. met een nieuwe huisstijl voor een energieke klant. Binnenkort meer!

See the future

Voor Industriepark Kleefse Waard hebben we de Future map gemaakt: een luchtfoto met daarop álle duurzame plannen voor dit cleantech park. De Future map is nu ook geprint op een ENORM DOEK.

Nieuw ontwerp campagne ArtEZ open dag

Voor de open dagen van ArtEZ hebben we een nieuwe campagne ontworpen. De campagne is door heel het land doorgevoerd op posters, vlaggen, stickers, (online) advertenties en banners. De open dagen zijn in Arnhem (4 nov), Zwolle (11 nov) en Enschede (18 nov).

Pages

Passende huisstijl voor verbouwing Rijnstate

Rijnstate bouwt voor de beste zorg. Met deze slogan maakten wij een passende huisstijl voor tijdens de bouwperiode van dit ziekenhuis in Arnhem.

2018 het jaar van de hond

Onze klanten en vrienden kregen van ons een koker met daarin een paraplu voor 2018.

Nieuw jaar, nieuwe projecten!

In 2017 hebben we vele mooie projecten mogen doen voor en mét bijzondere opdrachtgevers. Voor 2018 gaan we natuurlijk ook weer voor die mooie, bijzondere, frisse, relevante, onderscheidende, duurzame en slimme projecten!

Frisse huisstijl en website voor de Beeldmannetjes

De Beeldmannetjes halen het beste uit een docententeam binnen het onderwijs. Dit doen ze tijdens een unieke training en met films waarin het team de hoofdrol speelt. Wij maakten voor hen een passende onderscheidende huisstijl en website.

Pages